Billetbestilling: 39 65 33 50

Lej en loge

Gentofte Kino er fra skabelsen udstyret med noget ganske unikt, som offentligheden har været afskåret fra at benytte i 4 årtier, nemlig en elegant loge højt hævet over salens publikum.


Nu kan man leje logens 6 stole for kr. 999,- inkl. en flaske rød- eller hvidvin efter eget valg. Tilfredsstiller det ikke de kræsne besøgende kan man for i alt kr. 1.200,- få oplevelsen i logen sammen med Winston Churchills yndlingschampagne, Pol Roger.

Det er en helt speciel fornemmelse at beskue film fra denne højt hævede position, som indtil d. 1. november 2015 har været forbeholdt biografens ledelse.

Samtidig får man via den private indgang mulighed for at beskue en del af biografens private kunstsamling, som beklæder væggene på vejen op til logen og det lille plateau før man når ind i selve logen. Man behøver ikke at være 6 personer, men logen kan kun købes samlet, og der er ikke mulighed for at være mere end 6 personer i logen.

Interesserede kan henvende sig i biografens billetkontor, da man ikke kan bestille/købe logen via de elektroniske medier.