Billetbestilling: 39 65 33 50

Kino Klub 2017/18

Det bliver en særdeles spændende sæson med mange både danske og udenlandske kvalitetsfilm, og herudover forventer vi at invitere gæstetalere, som i lighed med tidligere år vil fortælle 
om film, som de har været med til at befordre til et dansk publikum. Vi glæder os til atter at byde Kino Klub medlemmerne til 8 specielle oplevelser, og atter i år foregår Kino Klub-aftenerne 
på 8 onsdage. Som vanligt den første onsdag i hver måned i perioden september - april. 
 
Tegning af sæson-abonnement foregår simpelt og let via ikonerne nedenfor.
Alt foregår elektronisk så vi har desværre ikke mulighed for manuelt senere at ændre på placeringen.. 
 
Som ved tidligere år udbyder vi 60 billetter med mad fra Slagter Broe, et glas vin eller en øl, et foredrag samt en film. Det er lykkedes os at holde priserne på samme niveau som sidste år, så pris pr. billet inkl. mad er kr. 1500,-. Herudover udbydes 10 billetter uden mad til kr. 880,-.  
 
Alt foregår på følgende datoer:
 
  • 6. september
  • 4. oktober
  • 1. november
  • 6. december
  • 3. januar
  • 7. februar
  • 7. marts
  • 4. april

VÆLG DIT SÆSON-ABONNEMENT HER


               
 
De kapable medarbejdere hos Slagter Broe vil til stadighed lave dejlig mad til os og vinen leveres af Holger Frederiksens Eftf., der er biografens faste vinleverandør. 
 
Af praktiske grunde forslår vi, at billetten lamineres eller lignende da den er gældende for hele sæsonen, selvom der kun står sæsonens 1. forestillingsdato på den. Bortkommer billetten kan den udskrives lige så mange gange man ønsker det frem til og med 4. april 2018 blot man til stadighed har de informationer, som man oplyste ved købet inkl. den selvvalgte kode.
 
Grundet det beskedne antal billetter i udbud anbefales en hurtig response. I den kommende weekend sender vi mail til biografens 4.000 mailmodtagere og næsten 1000 følgere på Facebook med tilbud om Kino Klubben.
 
Det er endnu for tidligt med sikkerhed at kunne udnævne filmen og tidspunkt til det første Kino Klub arrangement i den nye sæson, onsdag d. 6. september 2017.  
  
Jeg glæder mig til at vi ses i Kino Klubben til den nye sæson! 
 
Bedste hilsener,
Erik Hamre
 

Loge

Biografen fylder 80 år